Lid worden

Het bikepark word onderhouden door een fanatieke groep mountainbikers. Het onderhoud tijdens het seizoen bestaat uit banen shapen, snoeien, grasmaaien, water afvoeren: kortom de baan voor iedereen rijdbaar houden!


Daarnaast proberen we het bikepark interessant te houden door nieuwe lijnen aan te leggen of bestaande lijnen te verbeteren. Ons doel is om het voor iedereen leuk en uitdagend te houden, zowel voor beginners als voor de meer ervaren biker.


Dit gaat natuurlijk allemaal niet vanzelf en daarom zijn we afhankelijk van de inzet van onze leden. Lijkt het je ook leuk om je aan te sluiten bij een toffe groep mensen en mee te helpen om het bikepark nog beter te maken?

Word dan nu lid!!

Een lidmaatschap kost maar €25,- per jaar.
Als lid krijg je toegang tot onze Bikepark facebook community en mag je actief meedenken over nieuwe lijnen en andere verbeteringen.
Maar het belangrijkste is nog dat je jou lokale bikepark steunt en helpt verbeteren wat nog meer fun betekend!
De mate waarin je je inzet is volledig van jezelf afhankelijk: niks moet, alles mag :)


Je kunt lid worden door het volgende te doen:

  • Maak €25,- over op rekening NL08 RABO 0114 3669 85 t.n.v. Stichting Bikepark Groningen o.v.v. 'Lidmaatschap bikepark' + je naam.
  • Stuur ons een berichtje via Facebook of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten wie je bent en we je kunnen toevoegen aan onze community.