Route & Contact

Je kunt contact opnemen met de stichting Bikepark Groningen via onze Facebookpagina of stuur een E-mail naar info@bikepark.nl

Route & bereikbaarheid

Bikepark Groningen is te vinden op recreatieterrein Kardinge langs de oostelijke ringweg van de stad Groningen (afslag Kardinge). Het park is aangelegd op de noord-oostelijke helling van de Kardingerbult tegenover de Pitch en Putt golfbaan. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid direct naast het bikepark.
Ook is Kardinge uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar. Uit vrijwel alle windrichting kun je Groningen prima bereiken met de trein. Meerdere keren per uur komen er treinen aan op het hoofdstation. Vanaf daar kun je met de bus naar de wijken Beijum (lijn 6) en Lewenborg (lijn 3) rijden via Kardinge. Vanaf de bushalte is de Kardingerbult al te zien.

Adres voor de navigatie: Kardingerplein 1, Groningen.

Wil je toch liever fietsen?

Bij het verlaten van het Stationsplein steek je de Stationsweg tegenover de museumbrug over. Volg het fietspad langs het Verbindingskanaal naar de eerste verkeerslichten. Ga hier linksaf de brug over. Rij het Hereplein halfom (dus rechtdoor) en ga op het Zuiderdiep rechtsaf.
Je rijdt nu op de secundaire weg parallel aan het Zuiderdiep. Rij verder rechtdoor de Steentilstraat in. Ga op het einde de brug over en ga rechtdoor over het fietspad langs het Gedempte Damsterdiep. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten blijf je rechtdoor gaan, dit heet ook Damsterdiep. Aan het einde buigt het fietspad af onder de weg door. Rij vervolgens over de sluis en daarna direct linksaf het fietspad op. In een bocht naar links ga je rechtsaf het fietspad op.
Je komt vervolgens op de Pop Dijkemaweg uit. Ga hier linksaf. Volg deze weg totdat je onder een viaduct doorkomt, dit is de busbaan. Ga hier rechtsaf en ongeveer 150 meter verder linksaf het fietspad op. Na ongeveer 250 meter kun je rechtsaf een fietspad op. Je komt vervolgens een viaduct tegen. Over het viaduct heb je aan je rechterhand de indoor kartbaan. Ga rechtsaf en bij de parkeerplaatsen linksaf over het parkeerterrein.
Je rijdt vervolgens aan de zuidzijde van de Kardingeheuvel langs. Aan de noord-oostzijde ligt Bikepark Groningen.