Sponsoren

Stichting Bikepark Groningen is een unieke organisatie in Nederland en bestaat volledig uit vrijwilligers. Als gerenommeerde organisatie organiseren wij al vier jaar evenementen en is er binnen de stichting een grote drang om vernieuwende, unieke en opvallende evenementen neer te blijven zetten. Via Bikepark Groningen bieden wij u een unieke manier om uw naamsbekendheid in Nederland te vergroten. De evenementen zijn bij uitstek geschikt om relaties voor uit te nodigen en op deze wijze Bikepark Groningen als het visitekaartje van uw bedrijf te gebruiken. Voor sponsoren hebben wij uitgebreide mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten. Naast het plaatsen van banners en links op de website en naam- en logovermelding op promotie materiaal van evenementen kunnen sponsoruitingen ook worden gebracht via banners en vlaggen op en langs het parcours en op foto en film materiaal dat door de stichting verspreid wordt. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u een sponsorvoorstel dat u graag met ons wilt doornemen? Dan horen wij dit graag van u. Neem dan contact met ons op

Promotie
Promotie voor het bikepark gebeurt via onze website en persberichten die internationaal verzonden worden. Daarnaast worden voor elk evenement flyers en posters via diverse kanalen verspreid. Gedurende het gehele jaar houden wij mountainbike gerelateerde websites op de hoogte van onze vorderingen. Daarnaast proberen wij om via regionale en landelijke dagbladen ook in de winterperiode de lezers op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Media
SBG voert een actief beleid om mountainbiken binnen de media meer onder de aandacht te brengen. Hiervoor onderhouden wij goede banden met diverse media en en blijven wij zorgen voor unieke en vernieuwende evenementen. Hieronder vindt u een overzicht van publicaties op internet, tv, kranten en tijdschriften. Mede dankzij onze unieke evenementen hebben wij al diverse successen geboekt op dit gebied.